COACHING

Napjainkban jelentős teret hódít magának a coaching mind a vállalatok, mind magánszemélyek körében. Népszerűségét annak köszönheti, hogy viszonylag rövid idő alatt hatékony eredmények érhetők el egyéni elakadások vagy fejlődési potenciálok területén. A kulcs abban van, hogy a Kliens keresi meg problémájára a legjobb megoldást, így az eredmény saját belső munkájának gyümölcse. Ezáltal sokkal elkötelezettebb a megvalósításban, mintha egy külső személytől kapott volna tanácsot. 

A coaching egy olyan hatékony fejlesztési eszköz, amely támogatja a Klienseket tudatosságuk fejlődésében, teljesítményük javításában, attitűdjének megváltoztatásában és felelősségvállalásuk növekedésében. 

MI A COACHING?

A coachingra nem létezik egységes definíció, így ahány embert megkérdezünk a coachingról, rendszerint annyiféle választ kapunk. A coach szó szerinti fordításban edzőt jelent. Edző, aki a Klienséből hozza ki a legjobbat. Ahogy a sportban sem az edző éri el a sikereket, itt is az a cél, hogy a coach a Kliensből hozza ki a legtöbbet. A coaching során a coach nem ad tanácsokat és kész megoldásokat. A coach egy személyre szabott fejlesztő akinek célja a Kliens segítése abban, hogy megtalálja a számára legjobb megoldást. A coach feladata, hogy egy meghatározott folyamaton vezesse a Klienst a fejlődés és a Kliens által meghatározott cél irányába. 

A coaching mindig azonos szemmagasságot kíván a folyamatban. Ez azt jelenti, hogy a coach és a Kliens munkahelyi pozíciójuktól függetlenek, egymást teljes mértékben egyenrangú partnernek tekintik a folyamatban. 

Bővebben >

Coaching programok
TÉR coaching

Test- és Érzelemorientált, Rendszerszemléletű coaching 

- Ahol teret adunk a fejlődésnek - 

A TÉR coachingban több féle coaching módszertant ötvözünk, amely a rendszerszemléletünk komplexitásában tükröződik.  

Milyen helyzetekben segíthet?

  • Amikor rövid idő áll rendelkezésre a változások beindítására, 
  • Amikor különösen nagy kihívás előtt állsz,
  • Amikor szeretnél magadért többet tenni,
  • Amikor szeretnél egy új feladathoz „felnőni”
  • Amikor tudod, hogy változtatni szeretnél, de érzed, hogy valami megakadályoz ebben
 

Bővebben >

1074 Budapest,
Vörösmarty utca 18./A
+36 70 211 1598