Tréningek

Felgyorsult világunkban egyre nagyobb a hangsúly azon, hogy a tréningeken keresztül gyors és hatékony tudáshoz jussanak a résztvevők. Tudást átadni lehet gyorsan, a sarkalatos pont mindig a beépülés. Ügyfeleinkkel azon dolgozunk, hogy szinergiában működjünk együtt az első találkozástól a program lezárásáig, valamint támogassuk az új ismeretek szervezeti integrációjának folyamatát.   Tréningjeinken a hatékonyság az elsődleges szempont, melyet nemcsak szervezetre szabott programjainkkal, hanem a résztvevők elkötelezettségének fokozásával érjük el.

Bővebben >

Tréning programok
Komplex vezetőfejlesztési program

"A személyes siker vezetői képességek híján csak korlátozott eredményességet tesz lehetővé. Egy személy hatása csupán töredéke annak, ami jó vezetés mellett megvalósítható. Minél magasabbra akarsz jutni, annál inkább szükséged van a jó vezetésre. Minél nagyobb hatást akarsz gyakorolni, annál nagyobb befolyásra van szükséged. Mindazt, amit megvalósíthatsz, a mások vezetésére való képességed korlátozza."
- John C. Maxwell -

Programunkat mindazoknak ajánljuk, akik most indulnak a vezetővé válás útján, vagy egyszerűen csak szeretnének jobb vezetővé válni. 

  1. modul: Vezetési modellek, vezetői hatalom, hatás és befolyásolás. Vezetői dilemmák.
  2. modul: Asszertív kommunikáció. Delegálás, empowerment.
  3. modul: Timemanagement, hatékony értekezletvezetés, projektek menedzselése
  4. modul: Az egyén és csapat motiválása. A teljesítmény és az attitűd kapcsolata. Célok kijelölése. A jól teljesítő csapat kialakítása.
  5. modul: Konstruktív konfliktuskezelés. A konfliktusokban rejlő esélyek és veszélyek.
  6. modul: Stresszkezelés, munkamánia és burn out.
  7. modul: Érzelmileg intelligens vezetés.

A modulok különböző összeállításban, a szervezet igényei szerint megvalósíthatók. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt gondolkozhassunk az Ön számára legmegfelelőbb képzésen!

kapcsolatfelvétel
1074 Budapest,
Vörösmarty utca 18./A
+36 70 211 1598