PROGRAMOK

02
Március
Bensőséges történetek - önismereti program

A Bensőséges történetek - önismereti programban a test-értelem és érzelem hármasával dolgozunk. A programban elsősorban a SzomatoDráma módszerét alkalmazzuk, valamint ezt ötvözzük coaching elemekkel. 

Önfejlődésünk során igazán mély, hatékony és tartós eredményeket akkor tudunk elérni, ha személyes megérintődés általi tapasztalatokat gyűjtünk arról, mi munkálkodik bennünk. Test-értelem és érzelem nem választhatók el egymástól, mégis sokszor úgy éljük a mindennapjainkat, mintha ezek különálló egységeket alkotnának kapcsolat nélkül. Akkor tudjuk sikeresebben megoldani a problémáinkat, ha minden szinten dolgozunk önmagunkon.

Hisszük és saját magunk is tapasztaltuk, hogy az érzelmek, a gondolatok szoros összefüggésben vannak a testtel. A betegség, a testi tünet legtöbbször egy jelzés arra, hogy valami nem jó, valamit nem jól csinálunk. Ahogy a tudat képes megbetegíteni a szervezetet, ugyanúgy meg is tudja gyógyítani, ha megengedjük neki.

Ha úgy érzed, hogy tested esetleg egy betegségen keresztül igyekszik felhívni a figyelmed valami számodra fontos és értékes változásra, várunk szeretettel, hogy nálunk meghalld a tested és a lelked szavát. 

Időpont: 2019. március 02. szombat 13:00 - 18:00

Helyszín: 1074 Budapest, Vörösmarty u. 18/A 1.em 4.

Maximális létszám: 5 fő

Részletek
JELENTKEZÉS


1074 Budapest,
Vörösmarty utca 18./A
+36 70 211 1598