Tréningek

Felgyorsult világunkban egyre nagyobb a hangsúly azon, hogy a tréningeken keresztül gyors és hatékony tudáshoz jussanak a résztvevők. Tudást átadni lehet gyorsan, a sarkalatos pont mindig a beépülés. Ügyfeleinkkel azon dolgozunk, hogy szinergiában működjünk együtt az első találkozástól a program lezárásáig, valamint támogassuk az új ismeretek szervezeti integrációjának folyamatát.   Tréningjeinken a hatékonyság az elsődleges szempont, melyet nemcsak szervezetre szabott programjainkkal, hanem a résztvevők elkötelezettségének fokozásával érjük el.

Bővebben >

Tréning programok
Bensőséges történetek - önismereti program

Látni és hallani azt, ami bennem van — és nem azt, aminek lennie kellene. Elmondani azt, ami érzek és gondolok — és nem azt, amit mondanom kellene. Érezni azt, amit érzek — és nem azt, amit éreznem kellene. Kérni azt, amire szükségem van — és nem várni, várni, várni, amíg engedélyt kapok. Merni, hogy azt tegyem, amit szeretek — ahelyett, hogy mindig a biztosat választanám.
- Virginia Satir -

Az elmúlt évek szakmai tapasztalatai abban erősítettek meg, hogy nem elegendő csak „kívülről” foglalkozni a kliensekkel, tudást átadni tréningek résztvevőinek.

Igazán mély, hatékony és tartós eredményeket akkor tudunk elérni, ha személyes megérintődés általi tapasztalatokat gyűjtünk arról, mi munkálkodik bennünk.

Test, értelem és érzelem nem választhatók el egymástól, mégis sokszor úgy éljük a mindennapjainkat, mintha ezek különálló egységeket alkotnának kapcsolat nélkül. Akkor tudjuk sikeresebben megoldani a problémáinkat, ha minden szinten dolgozunk önmagunkon.

Bővebben >

kapcsolatfelvétel
1074 Budapest,
Vörösmarty utca 18./A
+36 70 211 1598